loader

Passport animation 3 april 2018

Met deze korte animatie presenteren we op een attractie wijze het profiel van een personage. De animatie werd met Adobe After Effects en Photoshop gemaakt.

DHL Live event “Talkshow bumper” 9 maart 2018

DHL koos er voor een Live Talkshow te organiseren ter gelegenheid van de opening van hun nieuw sorteercentrum op de luchthaven van Zaventem. Voor dit event realiseerde InBeeld de generieken en 11 bumpers. InBeeld combineerde eigen opnames met geanimeerde grafische elementen in After Effects. Deze clip is een voorbeeld van een bumper. Bekijk ook de talkshow generiek

Magische Winteravonden 12 januari 2017

Met een zeer beperkt budget een aantrekkelijke spot maken voor regionale televisie was de opdracht. Hiervoor werden de grafische elementen van een reeds bestaande affiche verwerkt tot een 20 seconden spot.

Cinemaspot Kringloopwinkel 12 januari 2017

Deze korte spot werd in diverse bioscopen vertoond en werd gemaakt adhv het grafisch ontwerp voor het print gedeelte van deze campagne. Ook de social media campagne werd door deze spot ondersteund. Wils & Peeters was producent.

Start People 20 maart 2014

Hoe breng je een toekomstige werkmethode in beeld zonder dat er nog maar één element van gerealiseerd is? In een combinatie van live action voor een green key met naïeve tekeningen vond InBeeld de oplossing.

InBeeld © 2008 - 2022 - Alle rechten voorbehouden. Tel: 03/480.23.59 - Gsm: 0478/37.78.64 - E-mail: contact@inbeeld.be