MENU

Filmen

Wij vertellen jouw verhaal met perfect BEELD en GELUID.
Wij werken efficiënt en creatief, onze teams filmen in binnen- en buitenland.

Hoogwaardig camerawerk in HD & 4K

Bij ons ben je verzekerd van professioneel camerawerk.
Dat betekent prachtig belichte scènes, unieke composities en originaliteit. Daar horen ook perfecte geluidsopnames bij.

Zo draagt ons camerawerk bij tot de visuele esthetiek en het overbrengen van emotie naar jouw publiek. Wij beschikken over uitgebreide eigen technische middelen, waaronder geavanceerde camera's, hoogwaardig geluidsmateriaal, professionele belichtingsapparatuur, een autocue, dolly's en nog veel meer.

InBeeld heeft ook ruime ervaring met het uitvoeren van filmopdrachten in het buitenland. Ons team staat klaar om wereldwijd jouw project te realiseren. Bedrijfsfilm, promo-clip, opleidingsfilm, testimonia, reportages, presentaties of andere audiovisuele realisaties nodig?

Huur het creatieve team van InBeeld om jouw visie tot leven te brengen en een indrukwekkend resultaat te leveren.

InBeeld Showreel

Ervaar de magie van drone opnames

Drone opnames bieden een uniek perspectief vanuit de lucht. Daarmee kunnen we creatieve en meeslepende visuele verhalen vertellen. Van adembenemende luchtbeelden en prachtige landschappen tot dynamische actiescènes, drones laten ons toe om jouw content naar een hoger niveau te tillen.

Luchtopnames kunnen je bedrijfslocatie ongezien mooi in beeld brengen. Door te vliegen door gangen en ruimtes nemen we de kijker mee en brengen we het interieur tot leven. Onze ervaren drone operators zijn volledig gecertificeerd en verzekerd, waardoor we veilig en verantwoord kunnen vliegen.

Enkele fragmenten uit het drone-werk van InBeeld.

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van green screen opnames

Creëer verbluffende visuele ervaringen met Green Screen Technologie. Door de groene achtergrond te vervangen door digitale beelden of video's, kunnen wij elke gewenste omgeving of setting creëren. Vanuit een eenvoudige PowerPoint-presentatie transformeren wij jouw content tot een meeslepende virtuele wereld, waar fascinerende locaties binnen handbereik liggen en de visuele verbeelding vrij spel krijgt.

Of het nu in een professionele studio is of in de ruime setting van jouw eigen meetingroom, wij staan klaar om deze unieke opnames voor jou te realiseren.

Een opname voor een "Green Screen" opent onbeperkte creatieve mogelijkheden.

Stap in de wereld van 360° video

360° video biedt een ongeëvenaarde kijkervaring die interactief, meeslepend en volledig omgevingsgericht is.
Met deze revolutionaire technologie kan de kijker een gevoel van aanwezigheid ervaren, wat leidt tot diepere betrokkenheid en een sterke emotionele impact. Het opnemen van een 360° video brengt specifieke uitdagingen met zich mee, zoals het beheersen van belichting, het creëren van boeiende composities, naadloze overgangen tussen scènes en het zorgvuldig uitvoeren van postproductieprocessen.

InBeeld is de perfecte partner om nieuwe dimensies toe te voegen aan jouw content met 360° video. Door zorgvuldige planning, technisch meesterschap en met creatieve oplossingen verleggen we de grenzen van traditionele videoproductie.

Neem uw kijker mee op een virtuele rondleiding

Remote online opname

Ons remote film platform werkt zoals Zoom of Teams maar is onafhankelijk van de beschikbare bandbreedte en maximaliseert de beeld- en geluidskwaliteit van de beschikbare webcam of smartphone van uw correspondent. Tegelijk regisseren we vanop afstand voor een optimale kadrage en belichting.

Zo werkt remote/online filmen met hoge beeldkwaliteit
Een fragment uit een online gefilmde presentatie

Andere diensten

Video editing

Videomontage is het creatieve proces dat jouw film tot leven brengt. Met zorgvuldig geselecteerde beelden, perfecte timing, ritme, naadloze overgangen, meeslepende kleurcorrectie en indrukwekkende visuele effecten, vertellen we jouw verhaal.

Lees meer +

Tijdens de montage bouwen we jouw verhaal. We versterken de esthetiek van de beelden en brengen emotie over. Daar horen ook animatie van grafische elementen, het toevoegen van titels en logo's, het selecteren en bewerken van muziek, het inspreken van voice-overs en het perfect afmixen van het geluid bij.

Het resultaat is een dynamische film met een goed gestructureerd verhaal en een strakke "look en feel", perfect aansluitend bij jouw huisstijl.

Of we nu werken met onze eigen opnames of jouw bestaande films en camerawerk bewerken, we zorgen ervoor dat het eindresultaat indruk maakt.

Bij InBeeld doen we niet alleen grote projecten. We staan ook klaar voor "kleine" opdrachten, waarbij we dezelfde aandacht voor detail en professionaliteit bieden.

Grafiek, compositing en animatie

Met behulp van After Effects voegen we een scala aan creatieve elementen toe aan jouw video. Denk hierbij aan geanimeerde teksten, grafische overlays, naadloze overgangen, precieze kleurcorrectie en verbluffende beeldeffecten.

Lees meer +

Met deze geavanceerde tool hebben we de mogelijkheid om een unieke visuele stijl te creëren en de esthetiek van jouw video naar een hoger niveau te tillen. De toevoeging van animaties helpt ons jouw verhaal op een boeiende en heldere manier te vertellen. Of het nu gaat om het verwerken van PowerPoint-presentaties of andere statische grafische elementen, we transformeren ze tot een creatief en dynamisch visueel geheel dat jouw boodschap perfect overbrengt.

Ondertiteling

Om jouw productie in meerdere talen te kunnen verspreiden zorgen wij voor de nodige adaptaties. Wij zorgen voor het scripten, vertalen en ondertitelen van jouw film. Hiervoor werken we samen met ervaren native vertalers die gespecialiseerd zijn in ondertiteling.

Lees meer +

Wij zorgen voor het scripten, vertalen en ondertitelen van jouw film. Hiervoor werken we samen met ervaren native vertalers die gespecialiseerd zijn in ondertiteling. Daarnaast passen wij, indien nodig, grafische elementen aan naar de nieuwe taal.

We kunnen zowel "burnt-in" ondertiteling leveren, waarbij de ondertitels permanent in de video zijn opgenomen, als SRT-metadata die jouw SEO versterkt. Op deze manier zorgen we ervoor dat jouw film toegankelijk is voor een breder internationaal publiek en dat de inhoud goed vindbaar is voor zoekmachines.

Heb je vragen?

Bel ons voor een oplossing op maat.