loader

Grand Place Vietnam 29 maart 2018

  In Vietnam werd het project  “Grand Place Vietnam” in beeld gebracht. Kwaliteit, duurzaamheid en ondersteuning van de lokale landbouwers staat centraal in deze bedrijfsfilm. Deze film informeert de klanten van Belcolade en draagt bij tot het algemeen imago van het bedrijf. Wat heeft Puratos over de samenwerking met InBeeld te vertellen…

Training Aggressie en Hold-up 23 maart 2018

Deze opleidingsfilm is de eerste module uit een reeks en werd samen met PreventUp! gefilmd in opdracht van de Franse parfumerieketen Nocibé.

Provamel 18 juni 2015

Om het publiek met deze nieuwe, plantaardige drinkyoghurt  te laten kennis maken werd het praktische gebruik in enkele handige stappen getoond.

Facebook en Twitter 18 juni 2015

De captatie van een keynote speaker geeft blijvende waarde aan dit event. De speaker wordt gefilmd, met een perfecte geluidsregistratie. De Powerpointslides worden geïntegreerd in de eindmontage. Ook workshops en productpresentaties kunnen zo met één of meerdere camera’s in beeld worden gebracht.

Biekorf Brugge – Getijdenboeken 20 maart 2014

Ter gelegenheid van de Erfgoeddag werd deze film in opdracht van de Biekorf bibliotheek te Brugge gerealiseerd. Voor een breed publiek  werd de oorsprong en het belang van deze getijdenboeken “verbeeld”. Ook hier maakte een intense en creatieve samenwerking met de klant een project met een beperkt budget mogelijk.

Start People 20 maart 2014

Hoe breng je een toekomstige werkmethode in beeld zonder dat er nog maar één element van gerealiseerd is? In een combinatie van live action voor een green key met naïeve tekeningen vond InBeeld de oplossing.

InBeeld © 2008 - 2022 - Alle rechten voorbehouden. Tel: 03/480.23.59 - Gsm: 0478/37.78.64 - E-mail: contact@inbeeld.be