loader

Filfurdo Vilvoorde : Employer branding video 21 maart 2018

Het nieuwe WZC Filfurdo uit Vilvoorde wenst zich als aantrekkelijke werkgever te profileren met als einddoel de nodige verzorgende en verplegende medewerkers te kunnen rekruteren. Deze video schetst een beeld van zowel het nieuwe gebouw en de state-of-the-art uitrusting als de prettige werksfeer waarvan de medewerkers getuigen. Deze video zal o.a. een social mediacampagne ondersteunen.

Mechelen Mondiaal duurzame ontwikkelingssamenwerking 21 maart 2018

De Stad Mechelen ondersteunt op een gestructureerde wijze duurzame ontwikkelingssamenwerking. Op social media is professionele video een krachtig communicatiemiddel. InBeeld realiseerde een korte reportage waarbij eigen opnames en interviews met bestaand beeldmateriaal werd gecombineerd.

Zilvertorens vastgoed 20 maart 2014

Ter promotie van het vastgoedproject Zilvertorens werd een korte reportage gemaakt waarin de bewoners getuigen van de kwaliteit en het gemak van de woongelegenheden.

Event Lead Fabric 20 maart 2014

Lead Fabric helpt grote internationale bedrijven om hun verkooporganisatie aan te passen aan een immer belangrijker wordende e-commerce. Ter promotie van de seminaries die zij op regelmatige basis organiseren voor topkaders werd een kort sfeerbeeld gefilmd. Naast de sprekers werd vooral het  kader waarbinnen het event zich afspeelt in beeld gebracht.

Lloyd TV – Zeebrugge 20 maart 2014

De Lloyd was een krant specifiek voor de transport- en havensector. InBeeld gaf vorm aan hun webTV en realiseerde wekelijks 4 actualiteitsreportages.  Dit is een voorbeeld.

Biekorf Brugge – Getijdenboeken 20 maart 2014

Ter gelegenheid van de Erfgoeddag werd deze film in opdracht van de Biekorf bibliotheek te Brugge gerealiseerd. Voor een breed publiek  werd de oorsprong en het belang van deze getijdenboeken “verbeeld”. Ook hier maakte een intense en creatieve samenwerking met de klant een project met een beperkt budget mogelijk.

InBeeld © 2008 - 2022 - Alle rechten voorbehouden. Tel: 03/480.23.59 - Gsm: 0478/37.78.64 - E-mail: contact@inbeeld.be