loader

Motivating video Suzuki 12 april 2019

Voor Suzuki realiseerde InBeeld op zeer korte termijn 28 motivating video’s gericht op het dealernet,  ter ondersteuning van het autosalon. Voor dit project werkte InBeeld intensief samen met Bestseller.be.

11 casusfilmpjes voor Rode Kruis Vlaanderen : Trailer 26 maart 2018

Ter ondersteuning van de jeugdopleiding van het Rode Kruis Vlaanderen realiseerde InBeeld 11 casusfilmpjes. De korte clips schetsen een situatie waarbij een Rode Kruishelper ingrijpt in een al dan niet levensbedreigende situatie. Deze clips werden binnen een strak financieel kader gerealiseerd. Rode Kruis Vlaanderen leverde een basisscenario, InBeeld vertaalde dit naar  “filmtaal” om zo tot vlotte realistische filmpjes te komen. Alle acteurs zijn RK figuranten. Voor de interne promotie werd deze korte trailer gemaakt. Bekijk hier een volledige aflevering

Casusfilmpje Rode Kruis Vlaanderen: Claustrofobie 21 maart 2018

Ter ondersteuning van de jeugdopleiding van het Rode Kruis Vlaanderen realiseerde InBeeld 11 casusfilmpjes. De korte clips schetsen een al dan niet levensbedreigende situatie waarbij een Rode Kruishelper ingrijpt. Deze filmpjes maken een opleidingstraject aantrekkelijker en laten dit beter aansluiten bij de leefwereld van de jongeren.  Deze clips werden binnen een strak financieel kader gerealiseerd. Rode Kruis Vlaanderen leverde een basisscenario, InBeeld vertaalde dit naar  “filmtaal” om zo tot vlotte en realistische filmpjes te komen. Alle acteurs zijn RK figuranten. Dit filmpje toont een aanval van claustrofobie.

Mechelen Mondiaal duurzame ontwikkelingssamenwerking 21 maart 2018

De Stad Mechelen ondersteunt op een gestructureerde wijze duurzame ontwikkelingssamenwerking. Op social media is professionele video een krachtig communicatiemiddel. InBeeld realiseerde een korte reportage waarbij eigen opnames en interviews met bestaand beeldmateriaal werd gecombineerd.

Sankt Nikolaus Hospital Eupen – Rapid Recovery 21 maart 2018

Het Sankt Nicolaus Hospital te Eupen wenste haar communicatie rond het zorgtraject van orthopedische chirurgie en Rapid Recovery te verbeteren. InBeeld realiseerde een film waarbij de opeenvolgende stappen van dit zorgtraject in beeld worden gebracht. De uitdaging bestond er onder andere in deze productie met respect voor de privacy van de patiënten te realiseren.

Zimmer Regatta 13 juli 2015

Deze video werd gemaakt voor een evenement dat de fusie van 2 grote bedrijven afsloot. De bedoeling is de kracht en de mogelijkheden van de fusie voor de medewerkers “te verbeelden”. Minder dan 15u na de initiële vraag van de klant konden wij een finaal scenario en opnameplanning voorleggen. Binnen de 7 werkdagen werd deze productie gerealiseerd. Video: Wat vertelt Zimmer Biomet over dit project…

Dit deed u in 2014 20 maart 2014

Niets is beter om je medewerkers te motiveren dan hen te tonen wat zij het voorbije jaar hebben gerealiseerd. Deze video is een combinatie van drone opnames, gewone opnames en geanimeerde foto’s.

Start People 20 maart 2014

Hoe breng je een toekomstige werkmethode in beeld zonder dat er nog maar één element van gerealiseerd is? In een combinatie van live action voor een green key met naïeve tekeningen vond InBeeld de oplossing.

InBeeld © 2008 - 2022 - Alle rechten voorbehouden. Tel: 03/480.23.59 - Gsm: 0478/37.78.64 - E-mail: contact@inbeeld.be