loader

11 casusfilmpjes voor Rode Kruis Vlaanderen : Trailer 26 maart 2018

Ter ondersteuning van de jeugdopleiding van het Rode Kruis Vlaanderen realiseerde InBeeld 11 casusfilmpjes. De korte clips schetsen een situatie waarbij een Rode Kruishelper ingrijpt in een al dan niet levensbedreigende situatie. Deze clips werden binnen een strak financieel kader gerealiseerd. Rode Kruis Vlaanderen leverde een basisscenario, InBeeld vertaalde dit naar  “filmtaal” om zo tot vlotte realistische filmpjes te komen. Alle acteurs zijn RK figuranten. Voor de interne promotie werd deze korte trailer gemaakt. Bekijk hier een volledige aflevering

Jaaractieplan Veiligheid 25 maart 2018

  Veiligheid is een constante zorg voor de bouwnijverheid. Deze video ondersteunt het jaaractieplan en is tegelijk een belangrijke factor bij de VCA certificatie. Aangezien vaak steeds dezelfde boodschap wordt gecommuniceerd is een originele aanpak wenselijk.

Tips & Tricks voor de bakker, afl. 11 24 maart 2018

“How to” filmpjes zijn bijzonder populair op online kanalen zoals YouTube. Zij helpen de (potentiële) klant met een concreet probleem en wijzen de weg naar uw bedrijf. Tegelijk ondersteunen deze video’s het imago van uw bedrijf.

Training Aggressie en Hold-up 23 maart 2018

Deze opleidingsfilm is de eerste module uit een reeks en werd samen met PreventUp! gefilmd in opdracht van de Franse parfumerieketen Nocibé.

Casusfilmpje Rode Kruis Vlaanderen: Claustrofobie 21 maart 2018

Ter ondersteuning van de jeugdopleiding van het Rode Kruis Vlaanderen realiseerde InBeeld 11 casusfilmpjes. De korte clips schetsen een al dan niet levensbedreigende situatie waarbij een Rode Kruishelper ingrijpt. Deze filmpjes maken een opleidingstraject aantrekkelijker en laten dit beter aansluiten bij de leefwereld van de jongeren.  Deze clips werden binnen een strak financieel kader gerealiseerd. Rode Kruis Vlaanderen leverde een basisscenario, InBeeld vertaalde dit naar  “filmtaal” om zo tot vlotte en realistische filmpjes te komen. Alle acteurs zijn RK figuranten. Dit filmpje toont een aanval van claustrofobie.

Microscopische opname 21 maart 2018

Ook voor bijzondere beeldopnames heeft InBeeld oplossingen. Deze opnames werden met behulp van een microscoop gemaakt. InBeeld heeft lenzen om dit soort opnames te maken met iedere microscoop met  een uitneembaar oculair. Uiteraard kunnen we zo ook foto’s maken.

Zimmer PSI 10 juni 2015

Zimmer fabriceert o.a. knieprothesen. Met deze video worden dokters opgeleid om hun producten te kunnen gebruiken, veelal in combinatie met een presentatie op een medisch seminarie. InBeeld kent de regels van het filmen in een operatiekamer.

Stories from East-Africa 20 maart 2014

CGIAR is een zusterorganisatie van World Food Programme. In een reeks van korte reportages wordt getoond hoe kleine boeren praktische maatregelen treffen om het hoofd te bieden aan het veranderende klimaat. Hiervoor werd in Kenia, Mali, Ghana, Burkina-Faso en India gefilmd. Een bijkomende uitdaging waren de interviews die meestal in de lokale taal werden afgenomen. Hiervoor werden deze ter plaatse gedubd door een tolk om de montage achteraf mogelijk te maken.

InBeeld © 2008 - 2022 - Alle rechten voorbehouden. Tel: 03/480.23.59 - Gsm: 0478/37.78.64 - E-mail: contact@inbeeld.be