loader

Motivating video Suzuki 12 april 2019

Voor Suzuki realiseerde InBeeld op zeer korte termijn 28 motivating video’s gericht op het dealernet,  ter ondersteuning van het autosalon. Voor dit project werkte InBeeld intensief samen met Bestseller.be.

Grand Place Vietnam 29 maart 2018

  In Vietnam werd het project  “Grand Place Vietnam” in beeld gebracht. Kwaliteit, duurzaamheid en ondersteuning van de lokale landbouwers staat centraal in deze bedrijfsfilm. Deze film informeert de klanten van Belcolade en draagt bij tot het algemeen imago van het bedrijf. Wat heeft Puratos over de samenwerking met InBeeld te vertellen…

Belcolade corporate 28 maart 2018

  Deze high end bedrijfsfilm is een combinatie van on-site opnames, studiofotografie en sterke grafische elementen. Wat heeft Puratos over de samenwerking met InBeeld te vertellen…

WellPoint productpresentatie 27 maart 2018

Deze korte video toont de werking en toepassing van een innovatief product voor de medische sector. Hierbij werd een “high production value” beoogd.

Filfurdo Vilvoorde : Employer branding video 21 maart 2018

Het nieuwe WZC Filfurdo uit Vilvoorde wenst zich als aantrekkelijke werkgever te profileren met als einddoel de nodige verzorgende en verplegende medewerkers te kunnen rekruteren. Deze video schetst een beeld van zowel het nieuwe gebouw en de state-of-the-art uitrusting als de prettige werksfeer waarvan de medewerkers getuigen. Deze video zal o.a. een social mediacampagne ondersteunen.

Sankt Nikolaus Hospital Eupen – Rapid Recovery 21 maart 2018

Het Sankt Nicolaus Hospital te Eupen wenste haar communicatie rond het zorgtraject van orthopedische chirurgie en Rapid Recovery te verbeteren. InBeeld realiseerde een film waarbij de opeenvolgende stappen van dit zorgtraject in beeld worden gebracht. De uitdaging bestond er onder andere in deze productie met respect voor de privacy van de patiënten te realiseren.

DHL Express New Brussels Hub 12 januari 2017

DHL promoot bij haar klanten de mega investering in nieuwe infrastructuur op de luchthaven van Zaventem met deze film. Drone-opnames laten de grootte van het project maximaal tot z’n recht komen.

Aquavision Control System 12 januari 2017

Voor Cadis realiseerde InBeeld deze video waarbij de werking en toepassingen van de Aquavision Control aan een professioneel publiek kort en bondig wordt uitgelegd. Hierbij maken we ook gebruik van eenvoudige 3D animatie.

Decoform 17 juni 2015

  Voor Decoform realiseerde InBeeld een low-budget bedrijfsfilm ter gelegenheid van een openbedrijvendag. Vooral het kleinschalige, familiale karakter en de hoogwaardige afwerking dankzij gedegen vakkennis komen aan bod.

EUPPA – Promoting Processed Potatos 16 juni 2015

De European Potato Processors‘ Association gaf InBeeld de opdracht vanuit reeds bestaand beeldmateriaal een promofilm te maken. Deze film moet kort en krachtig het belang van deze sector schetsen bij de vele wetgevende (Europese) instanties. De uitdaging bestond enerzijds uit het formuleren van een krachtige eenduidige boodschap en het verwerken van de vele en sterk verschillende beeldbronnen anderzijds. InBeeld koos er voor om met behulp van high speed opnames een eenheid van stijl te creëren.

InBeeld © 2008 - 2022 - Alle rechten voorbehouden. Tel: 03/480.23.59 - Gsm: 0478/37.78.64 - E-mail: contact@inbeeld.be